Senin, 20 April 2015

Bandung Beautiful

Bandung Beatuiful
Sugema Nyarios na ge  n_n

Upami nyarita Bandung mah moal aya seepna . Bandung mah kota nu dipikacinta ku sarerea. Sadayana aya di Bandung. Tos sanes carita Bandungng Beautiful tehnya . Dirojong wargana anu silih dukung , nyaeta demi Bandung oge.

Jalan Asia-Afrika Bandung
Sindang ka Bandung ayeuna mah resep . Seeur nu enggalna , sapertos sarana sareng prasarana anu janten konsentrasi dina bidang palayanan masyarakat yen di wangun  taman tematik. Maceum-maceum oge namina . Aya taman pasupati, taman bunga cilaki , taman vanda , taman foto bandung , taman filem, taman cibeunying , taman super hero, tamanbalaikota , taman alun-alun bandung ,  taman pet music, taman lansia. Pokona mah seeur pisan . Mangga di haturan linggih ka Bandung .

Tapi saleureusna dina dangeut ayeuna sim abdi bade share anu terupdate  alias paling kekinian nu happening di Bandung , nyaeta perobihan anu sae pisan tepat na di Jalan Asia Afrika. Kumargi bade aya peringatan ka 60 tahun-na Konferensi Asia Afrika . Janten weh seuer persiapan nu di lakonan ku pamarentah satempat .Supados dina waktos acarana Konferensi Asia Afrika tiasa jalan sasuai rencana . Sugema kanggo paratamuna soalna seueur pisan saurna nu bade sumping kirang langkung aya 29 negara, pokokna di jamu samaksimal mungkin .

Gedung Merdeka 
Kaleureusan  di jalan Asia-Afrika ieu aya hiji gedung  yakni gedung merdeka nu janten saksi sareng buktos yeun dina kaping 24  april 1955 aya hiji peristiwa bersejarah yakni konferensi Asia Afrika  atau konferensi Bandung, nu gaduhtujuan mempromosikeun kerja sama ekonomi dan kebudayaan Asia-Afrika dan melawan kolonialisme dan imperialism.  Detail sejarah tiasa di cek di www.wikipedia.org

Nujaten sugemana ninggal ieu kaayan gedung merdeka sareng jalan Asia-Afirka di dangdosan jadi geulis pisan hoyong buktos yeuh tinggal geura dokumentasina.




Koleksi Infobdg.com
   
Air Mancur nu Enggal Di jalan Asia-Afrika

Lamun aya waktos ameung ka Bandung , bilih teu percanten. Di haturan linggih abdi ngawakilan orang Bandung.

Jaga Bandung Abdi nya n_n 


Haturnuhun 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Azalea Deep Hydration Rose

S elamat siang lentiku, apa kabar hari ini setelah ratusan kali PPKM hehe semoga sehat selalu ya guys. By the way siapa disini yang selalu n...